VELKOMMEN TIL SÆRSLEV GF
 
Gymnastik - Judo - Folkedans - Badminton - Krolf - Hockey
 
 
 
 
 
 
  
  

Multisport 2017 - et godt tilbud for dig som ønsker at udvikle dit barns motorik.

Multisport for de 5 – 8 årige børn er et nyt tiltag i Særslev GF. I erkendelse af, at det er vigtigt for helbred, krop og hjerne, at børn meget tidligt udvikler gode bevægevaner er Multisport tænkt som en sjov introduktion til idræt . Gennem leg får børnene prøvet forskellige sportsgrene.

Projektet er i tråd med Danmarks Idrætsforbunds ideer om alderstilpasset træning ( ATK). ATK går netop ud på at... man som lille gennem leg får afprøvet forskellige idrætsgrene. Så kan man med tiden vælger sin favoritidræt og træningen kan i takt med alderen gå fra leg til målrettet træning.

Tanken med Multisport er derfor at give de små en glæde ved idræt, træne deres motorik og koordinationsevne samt evnen til at respektere og udvise respekt over for kammerater.

Der vil være instruktører fra folkedans, gymnastik, judo og krolf. De står som garanter for, at aktiviteterne krydres med det bedste fra alle idrætsgrenene.

Multisport foregår hver anden lørdag formiddag kl. 10 i Særslev Skoles Gymnastiksal. Første gang lørdag den 23. september.

VI SES  
Hilsen multisportsgruppen